Nationale Auto Pas

Wanneer u een gebruikte auto koopt, heeft u behoefte aan betrouwbare informatie. Sinds 1991 worden de kilometerstanden van bijna alle motorvoertuigen geregistreerd in Nederland. Zo wordt van vrijwel iedere auto, bestelauto, vrachtauto en motorfiets een kilometerhistorie opgebouwd. Als de kilometerstand van een voertuig wordt teruggedraaid, valt dat dus meteen op
 
De Nationale Auto Pas, is een document met alle bij de RDW bekende kilometerstanden van een auto, bestelauto, vrachtauto of motorfiets, inclusief de datum van registratie. Aan de opbouw van deze kilometerhistorie is af te leiden of de huidige kilometerstand van een voertuig logisch verklaarbaar is.
Alleen een occasion met een logisch verklaarbare kilometerstand aangeboden door een autobedrijf kan worden afgeleverd met zo'n certificaat.
 
 
Deze gegevens worden ingevoerd door autobedrijven en garages wanneer een auto een onderhoudsbeurt krijgt of ingenomen wordt bij inruil. 
 
Bij aankoop van een gebruikte auto wat een grote investering betekend, is de geschiedenis erg belangrijk,hoe is de auto onderhouden,klopt de kilometerstand etc.

Koopt u een occasion bij een Auto Europa heeft u deze zekerheid, al onze auto's zijn voorzien van een autopas. 

RDW Erkend

Auto Europa is RDW erkend en dus ook gemachtigt om de auto die u koopt ter plekke op naam te stellen.
Wanneer u uw huidige auto inruilt vrijwaren wij deze ook direct. www.rdw.nl

Rijksstraatweg 174 | 2022 DG Haarlem | 023 5277752 | info@autoeuropa.nl Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.30 uur Zaterdag: 09.00 - 17.00 uur.

© Auto Europa Alle rechten voorbehouden

Created by Clic